dissabte, 28 de novembre del 2009

el castellet

Aquest bloc web ha sigut creat amb la intenció de col·locar esta part de la nostra història al lloc que li correspon.

L'objectiu principal es promoure iniciatives per a la restauració i mantinença tant de El Castellet com de les zones muntanyenques dels voltants dintre de l'espai del nostre terme.

Per dur en davant aquesta proposta, farà falta la col·laboració del major nombre de persones, les quals participaràn a les diferents gestions que es necessitaràn realitzar; Des de l'elaboració d'aquest full web, fins a posar en funcionament les propostes plantejades.

A les diverses seccions que composen aquest full s'hi trobarà el passat, el present i el futur que volem tenir els castelloAnencs per a la nostra senya d'identitat.

Imaginem que a la plaça de l'Ermita hi ha una persona pensant que el Castellet no mereix quedar així, i al mateix temps hi ha un altre veí a la Ronda Montolivet, que està pensant el que es podria fer amb la muntanya del Castellet i tot el seu entorn. Be, doncs aquest full, entre altres naix amb la idea de facilitar que aquestes dues persones es coneguen i puguen dur a terme allò que de quan en quan se'ls passa pel cap i que de segur es possible realitzar. El Castellet pot ser restaurat, mantingut i gaudit pels castelloners, però la responsabilitat perquè això acabe siguent així és nostra i també, com no, de l'administració.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada